Taal:
NLTaal
DE EN RO CZ SK PL
 

Over ons:

De boekingsservice van de TSF heeft een lange traditie - geboren in het midden van de jaren'90 uit hun eigen vervoer naar Groot-Brittannië en Ierland. In de loop der jaren heeft TSF zich ontwikkeld tot een ervaren "all-rounder” en professionele overtochtboeker voor heel Europa.

 

De belangrijkste routes en alle Europese landen waar er regelmatige veerdiensten zijn, worden door ons geboekt. Bijvoorbeeld Engeland, Ierland, geheel Scandinavië en de Baltische staten, de Egeïsche Zee en de Middellandse Zee, Noord-Afrika, de Zwarte Zee en ook exotische bestemmingen als de Canarische Eilanden, Faeröer eilanden , IJsland etc etc.

 

De focus van onze dienstverlening is de boeking van zware en exceptioneel vervoer – transporten met een lengte van 38 meter, een breedte van 6 meter en / of meer dan 150 ton. Gewicht is voor ons geen onoverkomelijk probleem. Aarzelt u niet om contact op te nemen met dergelijke vragen.

 

We zijn trots om u de volgende voordelen te kunnen bieden:

 

- Snelle beantwoording op uw aanvragen (meestal binnen een maximum van 30 minuten.)
- Verantwoorde aanbevelingen uit de praktijk
- Inventarisatie alternatieven en optimalisatie van routes
- Duidelijke informatie over de voor-en nadelen van de verschillende overtochten of rederijen
- En niet in de laatste plaats heel vaak ook prijsvoordelen

 

Wij garanderen u een strikt neutrale en praktische dienstverlening. Onze aanbiedingen zijn altijd afgestemd op uw specifieke wensen, en houden een perfecte balans tussen prijs en prestatie in..

 

Probeer onze service, we kijken uit naar uw uitdaging!

 

Hoogachtend,

 

TSF Transport GmbH
(as agents only)
Uw Overtochtsboekingteam

 

 

uw gewenste overtocht:

Afvaart:

Land :
Haven :  

Aankomst:

Land :
Haven :